Registrera

För att registrera sig på denna portal krävs att du är certifierad PS Instruktör och/eller Samverkansinstruktör. Fyll i samtliga fältsamt roll och klicka sedan på registrera. Obs! När du klickar på knappen registrera kan det ta några sekunder innan systemet svarar. Du får ett meddelande via e-post att du har registrerat dig. Din registrering ska sedan godkännas manuellt vilket innebär att det kan ta några arbetsdagar från att du gjort din registrering till att du har tillgång till portalen. Du får ytterligare ett meddelande via e-post när din registrering godkänts och du har tillgång till portalen. Alla fält som är markerade med * måste fyllas i.


Ange ditt namn.
Ange ett lösenord.
Du måste ange en lösenordsbekräftelse.
Ange ett användarnamn
Ange en giltig e-postadress
Bekräfta e-postadress
Vänligen välj
Invalid Input

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PS Bakgrund

En plötsligt uppkommen skadehändelse ställer stora krav på involverade aktörer för att snabbt skapa ett effektivt arbete. Ledning, beslutsfattning och samverkan med andra myndigheter är där av stor vikt för att utnyttja prehospitala sjukvårdsresurser på ett optimalt sätt.

Läs mer

Kontakta PS

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor. Här kan du hitta kontaktinformation till våra medarbetare.

Gå vidare

Populära länkar

Emergo Train System (ETS) är ett simuleringssystem som används för utbildning i katastrofhantering.
Till webben

Katastrofmedicinskt centrum (KMC) är en självständig produktionsenhet direkt underställd Region Östergötland och Universitetet i Linköping.
Till webben

Galleri

galleri collection

Copyright PS - Prehospital Sjukvårdsledning © 2017. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB.